Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

​​​​​​​Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz saha çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Beraberindeki heyetle birlikte vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve talepleri dinleyen Başkan Adayı Topuz, kırsal mahalle ve ilçe merkezinde ziyaretlerine devam ediyor. Gerçekleştireceği projeler hakkında mahalle sakinlerine bilgiler de veren Başkan Adayı Topuz, gittiği mahallelerdeki eksiklikleri yerinde inceleyerek, notlar alıyor.

Güne Milas Sanayi Sitesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek başlayan Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz daha sonra Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Ören Mahallemizde yapımına başlanan Ören İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi Temel Atma Töreni’ne katıldı.

Gürceğiz, Akçakaya ve Bayır buluşması...

Temel atma töreninin ardından önceden planlanmış olan mahalle ziyaretlerine başlayan Başkan Adayı Topuz, sırasıyla Gürceğiz, Akçakaya ve Bayır’da hemşehrilerimizle bir araya geldi. Mahalle muhtarları ve vatandaşlardan gelen talepleri dinleyen ve mahallelerdeki yapılması gereken çalışmaları yerinde inceleyen Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, mahalle sakinlerine ziyaretlerde yer alan Belediye Meclis Üyesi Adaylarını da tanıttı. ‘Destek sizden hizmet bizden’ diyerek vatandaşlardan destek isteyen Başkan Adayı Topuz; “ Muhtarlarımızın ve azalarımızın bizlere bildirdiği sorunlar noktasında çalışma arkadaşlarımızla birlikte planlamalamalar yapacağız.Mahallelerimizdeki eksikliklerin giderilmesi adına var gücümüzle çalışacağız. Bizleri kabul ederek ağırlayan başta mahalle muhtarlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Hazalkent Site’si ziyareti...

Kırsal mahalle ziyaretlerini noktalayan Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, daha sonra ilçe merkezine döndü. Seçim Koordinasyon Merkezi ve Ofisi’nde bulunan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Topuz, vatandaşları selamlayıp bir süre sohbet ettikten sonra Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla birlikte Hazalkent Site Sakinleri ile buluştu. Site sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Adayı Topuz, sorunlar hakkında beraberinde bulunan ekibe notlar aldırdı. Hazalkent Site Sakinleri buluşmasıyla günün saha çalışma programı noktalandı.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık